Over ons

We kunnen het maken!

Onze prijzen voor iPhone reparaties zijn concurrerend met iedereen in de stad. Wij repareren gekraakte schermen voor alle modellen van iPhones en reparatie gebroken knoppen, speakers en camera's ook. Gebarsten scherm op uw nieuwe iPhone? Wij maken dat ook voor u

Referenties

“De technici van Epicteam zijn erg vriendelijk en deskundig en ik vond dat de kosten niet veel verschillen van andere telefoonwinkels, over het algemeen bespaar ik mijn tijd en alle moeite om te zoeken naar telefoonwinkels om reparatiekosten te bedingen”

Karen Summers

Karen Summers

“Ik had mijn iPhone 6-scherm laten vervangen. Hoewel ik vroeg om 9.30 uur aankwam voor mijn afspraak, was mijn telefoon in 20 minuten opgelost. Geweldige communicatie, goede service en voor een redelijke prijs. Zal zeker weer gebruiken als de noodzaak zich voordoet. ”

Darrel Austin

Darrel Austin

“Deze jongens hebben mijn iPhone zo snel gerepareerd en het ziet er geweldig uit! Ik kreeg zelfs de glazen schermbeschermer voor een beetje goedkoper omdat ze mijn telefoon aan het repareren waren! Helemaal gek op de service !!! Zeker aan te bevelen! ”

Megan Steele

Megan Steele